O nama

“Veseli brodić” je priča o strasti prema obrazovanju i brizi o deci koju delimo sa vama. Od 2016. godine, naša privatna predškolska ustanova je postala dom mnogim mališanima, a naša priča je ispričana osmehom svakog deteta koje je prošlo kroz naša vrata.

Dobrodošli!

“Veseli brodić” su osnovale dve sestre i mame – Ivana Ljuboja i Jovana Radosavljević. Naše sopstveno roditeljsko iskustvo i strast prema edukaciji motivisali su nas da stvorimo mesto gde će deca osećati ljubav, podršku i inspiraciju svakog dana.

Naš tim

Mlad i obrazovan tim vaspitačica, instruktora i stručnjaka je srce naše ustanove. Posvećeni smo radu sa decom, podržavajući ih na svakom koraku na njihovom rastu i razvoju. Naše vaspitačice su ne samo stručne, već i pune ljubavi i razumevanja prema deci. Svako dete je posebno i trudimo da ostvari svoj puni potencijal.

Naša Misija

U “Veselom brodiću” ne samo da čuvamo decu – negujemo ih, podržavamo ih u njihovom rastu i razvoju, i pružamo im mogućnost da otkriju svet oko sebe. Naša misija je da svako dete koje prođe kroz vrata vrtića oseti ljubav, pažnju i podršku, koja će ga inspirisati da raste kao srećno i samopouzdano biće.

Raznolikost i inkluzivnost

U “Veselom brodiću” slavimo različitosti. Naše okruženje je inkluzivno i podsticajno, omogućavajući deci da razvijaju razumevanje i poštovanje prema drugima. Deca uče da sarađuju, razvijaju prijateljstva i stvaraju veze koje će trajati dugo godina.

|

Budućnost u Veselom Brodiću

Kada vaše dete postane deo “Veselog brodića” ono postaje deo naše porodice. Nudimo mu sigurno i podsticajno okruženje gde će se osećati kao kod kuće. Mesto gde je svaki dan prilika za nova saznanja, nove avanture i nove osmehe.